Merch och träningskläder med tryck

Att trycka upp sitt varumärke på olika varor är en välbeprövad form av marknadsföring. Om du är inriktad på hälsa och träning kan du med fördel trycka upp en logga på olika träningskläder eller träningsredskap. Vill du börja enkelt kan du satsa på svettband eller varför inte vattenflaskor? Då blir de som använder dina vattenflaskor påminda om ditt varumärke varje gång de tränar eller dricker vatten. Du kan även trycka upp din logga på olika väskor som till exempel en sportbag eller en ryggsäck.

Profilprodukter och kläder med tryck  för träning

Tryck upp din logga på träningskläder

Det är väldigt klassiskt att trycka upp sin logga eller ett budskap på olika former av träningskläder. En t-shirt är väl synlig för alla och ett enkelt sätt att sprida trycket. Du har också stort utrymme att röra dig med. På en t-shirt får du plats både med en logga och en text om du skulle vilja. Du kan beställa t-shirts i flera olika storlekar så det passar en större klubb eller annan förening. Det går även att trycka upp löparjackor om du vill profilera dig mot löpare eller vanliga sportjackor för en större målgrupp. Det finns en stor variation av sportkläder och nästan samtliga av dessa går att lämna in till ett tryckeri. Du kan även trycka upp byxor, långärmade träningströjor eller strumpor, bara för att nämna några exempel. Fundera på vilken som är målgruppen för ditt tryck och anpassa produkten efter det. Du kan självfallet även trycka upp flera typer av träningsprodukter på samma gång.

Lämna en kommentar